Mottó

" A Nagyi azért kövér, mert tele van szeretettel."

2014. február 2., vasárnap

ZsuZsebigyümölcs
Ezt a hülye címet adtam egy fotónak, amit én szerkesztettem. És, amit nem tudok átmásolni sehova. Nem értem, miért, amikor a gépem egyik mappájába elmentettem! Nnna, mindegy! Nem ez a történet lényege.

Szóval az van, hogy jelentkeztem egy játékra, amit Katalin mutatott meg, és rögtön tudtam, ezt szeretni fogom. Azt is tudtam nehéz lesz csupán egy fotót mutatnom, egy dologról mesélnem, ami örömet/boldogságot hozott az adott napon a lelkembe. Mert több is van. Minden nap. De, ha egy, akkor egy, legyen úgy.
De ma...
Itt volt a Zsuzsalány, akit nemsokára hosszú ideig nem látunk majd. Elutazik messziremessziremesszirenagyonmesszire...Aztán a Zsebi... Ha minden nap róla tennék be a 100 boldog nap albumba egy képet, az is az én igazboldogságomat mutatná be...


Túrógombóc-csinálós... :)ez pedig a zoknibanfürdős... :)

És ma is került boldogság-hormonos étek az asztalunkra...
Nnna! ezt a négy fotót szerettem volna egyben megmutatni.

Hja, kérem! Ha lenne egy jó kis program, amit kezelni is tudnék..


6 megjegyzés:

 1. szorítok azért, hogy a napi eggyel 100-ig eljussunk:)))

  legszívesebben én is 100 Bogit nyomnék be, de az másik történet lenne, ez a mi saját kannánk, amit feltöltünk 100 jó adag boldogsággal, hogy tudjunk adni belőle

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ebből a játékból én tovább léptem egy másik, magamkitalálta dologhoz: lesz egy "100 nap-100 Zsebi-arc" album. Vagy valami ilyesmi... A címét még nem tudom pontosan. Majd kitalálom a végére... :o)

   Törlés
  2. akkor ezzel úgy leszel, mint a neten lelt receptekkel: az ott leírtakról eszembe jut valami, és én azt főzöm, az ugyan már régen nem az, mint az eredeti recept, de nekem ízlik:)))

   Törlés
 2. Jó volt látni őket.
  Zsebi zoknis képtől elolvadtam.
  Zsuzsit puszilom.
  Tetszik ez a játék nekem is. Szebb lesz tőle a világ.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De tényleg szebb... vagy mittomén... Jó ez. Örömöm van benne.

   Törlés