Mottó

" A Nagyi azért kövér, mert tele van szeretettel."

2014. július 14., hétfő

?




Azt írja (a rendszer), hogy 1 személy +1ezte ezt a bejegyzést. És odaírta a nevét annak az egy személynek. Mi a fenét  jelent ez?



6 megjegyzés:

  1. nem tudom, de nekem olyan lassú ez ma , hogy mindenféle hülyeségeket csinál a gépem: rákattintok valamire, és fél óra múlva valami egész más jelenik meg, ha esetleg az én nevem alatt végez érthetetlen dolgokat, : a hiba az én készülékemben van, valszeg máshova érzékelte a kattintást,
    vagy nemtom
    az, hogy egyszemély megjegyezte ezt a bejegyzést, nem tudom, de lehet sajtóhiba

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd! Válaszolok minden hozzászólásra, és a felét mutatja csak. Nemtom mi van...

      Törlés
  2. Azt jelenti, hogy Emegegyezik" a véleménye, vagyis tetszik neki. Vagy azt jelenti, hogy nincs akadály a felszállás előtt (repülőknél) vagy minden kultúrában mást jelent egy feltartott ujj. Nem mindegy, hogy hol melyik, és ki mutatja fel kinek. Szóval nem lehet tudni.
    De reménykedjünk benne, hogy az az egy személy csak lájkolta. Tehát "tetszikelte". És ez lenne talán a legjobb eset... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reménykedtem, hogy valami ilyesmiről van szó... :o)))

      Törlés
  3. Nálam is meghülyült ma a gépem. Kész kínszenvedés volt megírni a mai bejegyzést. Egyes betűk beütésénél a legváratlanabb oldalak, reklámok jöttek be. Aztán meg közölte velem, hogy még 2 másik személy írja a nevem alatt a blogot, szóköz leütésnél pedig visszatértem a googlehoz, utána meg, hogy nem vagyok jogosult az oldal használatára. Ha nem igazolom magam, 2 perc múlva letilt.Időnként eltűnt az írás. káromkodtam, letettem az asztalra, akkor meg visszajött. Szinte szavanként mentettem...Visszaolvasva találtam benne egy szót, amit kétszer írtam, de nem merem kijavítani. :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őrület! Mi meg csak bosszankodunk. Aztán újra próbálkozunk, reménykedünk.
      Pedig csak be kéne zárni a gépet. Őrület!

      Törlés