Mottó

" A Nagyi azért kövér, mert tele van szeretettel."

2013. március 24., vasárnap

18 hónaposHihetetlen energiával rója a kilométereket bent a lakásban éppúgy, mint az udvaron, játszótéren, boltba menet az utcán. Élvezi, hogy megy, ÉLVEZI az ébrenlét minden pillanatát.
Utánoz. Szavakat, mozdulatokat, grimaszokat, mindent!
Ha valami huncutságra készül, amiről TUDJA, hogy nem kéne, előre mondja, hogy nemnem. Még jó, hogy a Nagyi megtanította ezt a naggggyonfontos szót! :o)))))

Valahogy nem akar újabb fogacska kibújni. Pedig időnként szinte patakokban folyik a nyála. aztán egyszer csak elmúlik, de nem jön a várva várt újabb gyöngyöcske. 

Mióta itt laknak, nagyon kell figyelni a kajálásra. Nem lehet csak úgy, futtában enni, mert ő is mindenkivel szeretne. Az meg nem lehet, hogy összevisszaság legyen ebből. :o)))

Vannak zajok, zörejek, amiket nem szeret. Anya porszívója rendben van, de a Nagyiénak nemszeretem hangja van. Sírós lesz a tépőzár recsegésétől, és nem tudott még megbarátkozni a habverőgép zajával sem. 

Mifelénk sok az eb, majdnem minden udvarban van egykettőhárom. Szomszédék Zsömijét különösen érdekli Zsebikénk. Töpörtyke ide-oda totyog a kerítés innenső felén, nézi, mustrálja a jószágot, de tartja a három lépés távolságot. Bááár... Ma délelőtt óvatosan megsimikézte a kutyus bundáját, tappancsát. 

Imádja tépkedni a papírzsepit, törlőpapírt, mindenféle papírokat. Hosszú perceken (félórán) keresztül elvan a teás filterekkel.
Rettentőennagyon érdekes az orrunkat az üvegnek nyomva, hosszú ideig bámulni az utcán szaladgáló autókat, embereket.
Ha meglátja Anyát, Apát (Papát, Mamát, bárkit, bármit), sikítva adja tudtára a világnak, hogy most ÖRÜLÉS van.
Ébredés után, ha nincs senki a szobában, végigsorolja a felmenőket: Ana, Apa, Papa, Mamam. Aztán, mikor bemegyünk hozzá, röpköd, sikít, szórja a puszikat, dobálja kifelé az ágyból a nyuszitmacitmindent. :o))))))

Velünk van, és segít, ha főzünk, sütünk, autót/szekrényt szerelünk. Olyan csoda ez a világ, amit MUSZÁJ nagyon megismerni!

Még annak árán is, ha néha ez fáj... Mert koppan a fej/a száj/a láb/a minden. Hol itt, hol ott. :o)))

Képzeljétek! Anya ezzel a micsodával vágta le a körmöm!


Elsétáltunk a Nagyival a kisboltba porcukorért. Mert kellett a sütihez...Huncutságért nem megyünk a szomszédba... :o))))


7 megjegyzés:

 1. szépséges picipuha tündérkrapek:)))***

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Olyan jó (lenne!) puszilgatni!

   Állandóan mennimennimenni, így tripla öröm egy puszi az arcára/hasára/bárhová. :o))))

   Törlés
 2. :)
  ( most legalább egy hétig nem reklamálok... deazé' várom ám a következőt...)
  :) :) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hisziapiszi! :o))))))

   (Csak reklamálj nyugodtan.)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Éééééén?????????

   Inkább Zsebit akartál írni, ugyehogy?! :o)))

   Törlés