Mottó

" A Nagyi azért kövér, mert tele van szeretettel."

2014. március 9., vasárnap

Anya nélkül...








Egyenlőre kicsi idő telt el, hogy Anya nem alszik itthon (a nappali anya-nélküliség már nem annyira szokatlan neki, többször volt, hogy mi vigyáztunk rá). Péntek reggel ment el itthonról Ilcsi, és most vasárnap délután van. Apja pénteken korán hazajött munkából, és azóta is együtt vannak. Tegnap is, ma is voltak bent Ilcsinél együtt a kórházban. Ma ráadásul kimehettek (Ilcsi is!) a Hősök terére sétálni hármasban. Szóval most még nagy baj nincsen, bár azért mondja, hogy hol van anya? Mikor jön anya? Hiányzik neki, na! Meg nekünk is! Nagyon nagyon! Olyan üres a ház nélküle. 
Mondtam neki ma a telefonba, hogy azt nem akarnánk, hogy Regő baba előbb jöjjön a világra, mint ahogy neki jó, de... 
Jó lenne átaludni a következő egy hónapot, és csak arra fölébredni, hogy itthon vannak. 
Külön-külön.
Épségben, egészségben!














4 megjegyzés:

  1. Az a fránya várakozás... más aspektusból ugyan, de én is tapasztalom, milyen... Komoly gond ugye nincs Ilcsivel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most értem haza tőle. Minden rendben van vele, és a babával is. Azt mondja, be kell lássa, jól esik SOKKAL TÖBBET feküdnie, mint itthon tette. Nem fáj úgy a háta. Csak mégis... még azt sem közölték vele, hogy mi a tervük. Már csak szülés után gondolták, hogy hazajöhet (szerintem igen), vagy mi van... Szóval a bizonytalanság, meg a várakozás... de minden rendben van velük! És ez a legfontosabb! Zsebi meg nagyszerű kölyök. Bírja a strapát! :o)))))))

      Törlés
  2. szorítok mindőtöknek, Ilcsianyunak, hogy pihenhessen, és nyugiban jöhessen Regőcsi, a többieknek meg azért, hogy béke lehessen a szívetekben, ne izgalom, meg hiánysajgás

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük, Katalin! Tanulunk minden nap. Mindig valami újat.

    VálaszTörlés