Mottó

" A Nagyi azért kövér, mert tele van szeretettel."

2012. október 29., hétfő

Aludni kéne...... hiszen mindjárt holnap van, dolgozós. Rám férne némi pihenés.

De leginkább Zsebi-napra virrad a holnap reggel. Kell az erőnlét a kiscsikóhoz, hiszen vágtat keresztül-kasul a lakáson... játszótéren...  MÁSZVA! Csak győzze a nagyi utolérni... MÁSZVA! :o)))

Már egyre hosszabb ideig áll kapaszkodás nélkül. Érdekes módon, az első "önálló állást" a szülei ágyában csinálta. Pedig az nem egy stabil alap egy imbolygó kismanónak! :o)) De jó ideig csak ott próbálgatta eme tudományát. Kapaszkodva lépeget már pár lépést, de, ha sietős az útja (és mindig az), akkor mászik.

Szóval igencsak igyekeznie kell nagyanyónak, ha lépést kar tartani az unokájával.

Úgyhogy megyek aludni.

Holnap pedig jóóól lefényképezem a mi kis Zsebgyerekünket! :o)))
6 megjegyzés:

 1. Azon gondolkoztam, hogy jó lenne a nacikra varrni térdvédőt, mert hamar kilukadnak majd ekkora igénybevételtől. Bár az is igaz, hogy szerintem karácsonyra már szaladni fog. vannak olyan babák aki hiába tudnak már menni, ha sietni szeretnének négykézláb teszik, úgy biztonságosabb nekik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erről a térdvédőről Kiscsikó édesapjának a nadrágja jutott eszembe. Gyönyörű, zöld kertésznadrágot kapott egy alkalommal. Anyunál laktunk még, mentünk a közeli piacra. Neki MINDENÁRON az új nadrágban kellett jönnie. Meg persze a biciklijével. Esett akkkoráááát!!!!! A térdén nadrág pedig szakadt ezerfelé. Kb. öt percig viselte hibátlan állapotjában.
   Még jó, hogy az egyik nagymama varrónő volt!
   Mert ez lett az egyik kedvenc naci... foltosan.

   De Zsebinek nincsen varrni tudó nagymamija... :o(

   Törlés
  2. Nagyija nem varr, hanem süt. A szomszédban pedig ott lakik a varró néni aki egy két szelet finom sütiért megvarrja a nacikat.
   Na ügye, hogy kitaláltam a megoldást.
   :)))

   Törlés
 2. A szóellenőrzést, ha lehet légyszi vedd ki, mert csak arra jó, hogy megbolonduljon tőle a kommentelő!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nehogymáááá megbolonduljon az a kommentelő, kivettem. :o)))

   Törlés