Mottó

" A Nagyi azért kövér, mert tele van szeretettel."

2013. november 23., szombat

12 éves



Ma 12 éves, és kész nő!



Most már nem babazsúr szerveződik, szalmabála-ugrálással (bár azt sem bánta volna olyan nagyon, mondta nemrég), hanem komoly vendégség (majdnem partit mondtam, csak az anyja meg ne hallja!), terembérléssel, meg ahogy kell. Kicsit szomorúan vettem tudomásul, hogy ott már inkább barátnők/barátok lesznek a meghívottak, Pannus, te most nem tudsz jönni, így is ki kellett húzom a névsorból embereket, nem haragszol? deugye megsütöd a csokistetejűt?!?!?!  Halvány mosoly az arcán, szinte félve kérdezte, de megnyugtattam. :o)))))

Komoly, okos, jól tanul, nagyon nyitott, érdeklődő, kreatív, barátságos mindenkivel. Majdnem. Baromi nagy szája/hangja van, ha az anyjával beszél. De csak vele, megjegyzem. Már az apjával szemben sincs ekkor egója. :o))))




Most komolyan... mint egy görög istennő









Boldog születésnapot, Napsugárlánykám!





6 megjegyzés:

  1. Hihetetlen.
    És tényleg! (Görögös látványa.)
    Legyen boldog élete!

    VálaszTörlés
  2. Lesz.

    Az új iskolában elkezdte szeptemberben tanulni a németet.
    Alaphangon ez a harmadik idegen nyelv az életében.
    Minden nehézség nélkül írja a felmérőket egymás után ebből a nyelvből is. A karácsonyi szünetet az anyja unokatestvérénél fogja tölteni Ausztriában, nyelvgyakorlás céljából.
    Ügyes a szinkronúszásban is. Élvezi.
    Sokat olvas, szereti a könyveket.
    Imádja az állatokat.
    Bármi lehet belőle.

    Még boldog ember is.

    VálaszTörlés
  3. Kíváncsi lettem: mi az a csokistetejű???
    Naggyon boldogat neki!
    (nem tudom kicsinyíteni a betűket, ezért csak zárójelben kérdezem; anyuka gyerekkoráról nem szólnak ilyen "nagyszájú" történetek??? asszem az én (nem létező....) hibáim visszaköszönnek...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anyuka maga volt a nagyszájúság, a LÁZADÁS. Sára kismiska hozzá képest. (Ha jól érzékelem a régi történetekből. Ezt SáraAnya ugyanis másképp látja.) :o))))))

      Törlés
    2. Pedig sokkal egyszerűbb az ember élete, ha hajlandó fel- és beismerni... legalább saját magának... :)

      Törlés
  4. Ja! A csokistetejű meg semmi különös. Imádják a linzeremet. Sára annyi módosítást kért a receptben, hogy a tetejére csurgassak csokoládét.

    VálaszTörlés