Mottó

" A Nagyi azért kövér, mert tele van szeretettel."

2015. szeptember 16., szerda

Születésnapi képriportIgen! Eljött ez is! Kiscsikónk négy éves lett, és nem mellesleg óvodás. :o)))

Összetrombitáltuk a családot, sütöttünk, főztünk, dekoráltunk... szóval: nagyon készültünk! :o)

Csokitortát kért, és kapott :o)A mosolygós betűknek nagy sikere volt.
(Pedig kényszer-szülte megoldásként születtek: nem kaptunk betűs lufikat.)Anyának volt ideje két tepsi csigasajtos között egy kis kirakózásra is...:o))))))Volt finom ebéd...... rugelach, kicsit másképp...... csigasajtos...... lufi-dekoráció.
Megjöttek a fiúk a boltbólElmélyült játékMár ő is tud sokáig, elmélyülten játszani.Dédimama mókázva, soksok türelemmel tanítja a dédunokáit mindenreJönnek sorjában a köszöntőkPuszi innen...... simi onnan...... kézfogás amonnan. Ne csiklandozz Kálmánpapa! :o)))Úgy nézem, Zsebi jól érezte magát.ÁhítatNem tartott sokáig... :o:))))Kismaszatnak is ízlettA könyv mindenek felett Csipet-csapatJóóó volt, na! Imádom őket!Zsebi tanár bácsi, és az ő tanítványai :o)))Lufit öklözni is nagyon jó volt. Igaz, aprónépnek kellett hozzá az anyai segítésNnna? Milyen vagyok?Kiscsikó megkapta első, igazidobókockás társasjátékát. Mindenkivel... MINDENKIVEL játszott.JókedvMaszatka is próbálkozik. Egyenlőre még csak a doboztetőn lévő rajzokon utánozza a bátyját.Újabb vendég érkezett......Erik, a jóbarát...Ez a társasjáték kicsit bonyolultnak tűnt. Nekünk, felnőtteknek... :o)))
Jól sikerült nap volt ez is.

(Holnap próbasütést csinálok. Vasárnap pedig ismét süti-sütő verseny. Most a sós sütemények versenyeznek. Mert a szüret, a bor mellé ez dukál. Szerintetek indulok?)

4 megjegyzés:

 1. Isten éltesse a nagylegényt!
  Csuda klassz volt. Még sok ilyen jó hangulatú szülinapot kívánok a családnak!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jók a képek. Utólag is boldog születésnapot kívánok! :-)
  (Mindkét társas megvan nekünk is... :-))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Teide! Zsebi úgy rákapott a társasozás "ízére", hogy reggelenként, óvoda előtt is kéri, játszunk egy-egy partit. :o))))

   Törlés