Mottó

" A Nagyi azért kövér, mert tele van szeretettel."

2012. december 11., kedd

Tényleg úgy van az,...... hogy a SORS nagy rendező. Kár bosszankodni dolgokon, mert előbb-utóbb mindig kiderül, hogy semmi nem történik véletlenül.

Tegnap városon kívül dolgoztam volna. El is mentem, ácsorogtam egy ideig a cudar hidegben a kapu előtt, mire sikerült elérnem a ház asszonyát. Kiderült, hogy elfelejtette, hogy ez a hétfő az a hétfő, amikor megyek hozzájuk. Nem először!
Hazafelé pedig szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy ebben a délelőtti időszakban, óránként egy busz van a városba, arra közel háromnegyed órát vártam. Nem voltam boldog, na!

Aztán alighogy elindultam a busszal, hívott Gergő. Mikor leszek otthon? Kellenének a papírjai, hogy bemehessen a kórházba. Mondtam, hogy nemsokára, és már vigyorogtam. Kívül, belül.

Ma pedig, munka után, Borókámmal szülinapozunk. :o)))))))

7 megjegyzés:

 1. Kellemes ünneplést! Gondolom, ez nem a listáról való ötyézés még, dezé' biztos jó lesz.... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez nem. Annak más miatt van jelentősége. Azért került a listára.

   Törlés
 2. Nagyon készülök a közös ünnepre. A kavicsok már kikészítve várnak téged. A többi meglepit nem árulom el. Mese napok ezek mindkettőnk életében.
  Azt hiszem sokan örülnének, ha megleshetnének minket, amint tinilánnyá változva viháncolunk.

  VálaszTörlés
 3. Mindkettőtöknek felhőtlen viháncolást kívánok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Stali! ű
   Ezer bocsánat, de a nagy rohanásban elfelejtettem megköszönni az üzenetedet! Pedig nagyon örültem neki. Igaz csak itthon kaptam meg. Azaz tegnap olvastam.
   Millió puszi

   Törlés
 4. Ha nem olvasnád, is éreznéd!

  VálaszTörlés